Festivalen åpnet med "De nominerte er"

Denominerteerfd1I går åpnet den åttende Finnmark kulturskolefestival med en flott forestilling levert av 33 fantastiske ungdommer fra 13 forskjellige kommuner i Finnmark som leverte flotte prestasjoner i ”De nominerte er”.

Etter at styreleder Arne Leikvoll og sentralstyremedlem i Norsk kulturskoleråd Sigrun Fostad hadde foretatt den ofisielle åpning av festivalen ga de ordet til kveldens programleder Stian Barsnes Simonsen som ledet aktørene og publikum igjennom aftenen så profesjonelt og flott som vi hadde håpet og også forventet. Alle artistene leverte varene på en utmerket måte. Det var sjarmerende, imponerende og inspirerende å være vitne til den utfoldelsen og gleden ved å delta som manifesterte seg i Alta kultursal i går kveld. Det var sang, det var dans, det var visuell kunst og det var musikkutfoldelse på høyt nivå. Vi er stolte av kulturskolefinnmark i dag. Gratulerer til alle involverte med et flott gjennomført show!

Bildet er tatt av Kim Gaare, Finnmark dagblad og viser Ana Maria Virtoso fra Hammerfest kulturskole. Flere bilder fra "De nominerte er"