Den åttende kulturskolefestival vel i havn!

 

Deltagerne kom til Nordlysbyen torsdag og fikk være med på "De nominerte er" - forestillingen med Stian Barsnes Simonsen. Det ble en fest og en felles dugnadsinnsats mellom tretten kulturskoler som hadde sine representanter med på scenen.

Fredag var deltagerne på kurs de hadde valgt seg ut fra en enorm meny som dekket musikk av mange slag, dans av mange slag, teater, visuelle kunstfag og i det hele tatt alt det kulturskolene driver på med. Lørdag kveld ble det servert en avslutningsforestilling der smakebiter fra de forskjellige kursene ble vist fram. Den tok to og en halv time, men tiden gikk fort og det ble en flott demonstrasjon av kulturskolevirksomhet.

I tillegg til disse aktivitetene hadde Alta kulturskole lagt opp en helg for deltagerne med god mat og sosialt samvær, bl.a. øvde deltagerne inn en dans som de lørdag formiddag viste fram i selveste Amfisenteret. Flash mob på sitt beste!

Takk til Alta kulturskole v /rektor Bjørn Roald Mikkelsen for et fantastisk gjennomført arrangement! En spesiell takk går til produsent Ann Synnøve Bendixen som har stått på dag og natt for festivalen!

 

Bilder Veggmaleriutstilling

Bilder Avslutningsforestilling

Bilder De nominerte er